Totale waardering: 4.7/5 Voeg je review toe
Rudy en Carina schreef op Aug 31 2021
Rustige mooie lokatie. Prettige gastheer, gastvrouw.. het was genieten in de heerlijke tuin. Gebruik gemaakt van de mogelijkheid om te dineren. Dit is een aanrader. Al met al een paar relaxed dagen gehad.

Lees de volledige review

Prijs / Kwaliteit
Hygiëne
Service
Comfort
Locatie

Totale waardering
Vond je deze review nuttig?
Bert en Hilda schreef op Aug 10 2021
Het was weer fijn om op de Aeckingahof, in het huisje de Reiger, te verblijven. Van de mooie natuur om ons heen en de gastvrijheid van Erwin en Edith te genieten. We komen zeker weer terug!
Bert en Hilda

Lees de volledige review

Prijs / Kwaliteit
Hygiëne
Service
Comfort
Locatie

Totale waardering
Vond je deze review nuttig?
Familie van der Kemp schreef op Jul 25 2021
Heerlijk verblijf in de B&B gehad, wat een mooie plek! Mooie ruime kamer en badkamer. Genoten in de prachtige tuin, een heerlijk ontbijt, en bovenal zeer gastvrije een aardige eigenaren! Dineren in 'Herberg Het Volle Leven' in Appelscha is een aanrader!

Lees de volledige review

Prijs / Kwaliteit
Hygiëne
Service
Comfort
Locatie

Totale waardering
Vond je deze review nuttig?
Riny en Marjan B&B Prima Toeven schreef op Jul 15 2021
Een heel gastvrij ontvangst door Erwin en Edith en hond Joppe. Iedere dag van een heerlijk ontbijt genoten. En een prachtig uitzicht op de mooie vijver. Ook heel leuk om als collega B&B eigenaren ervaringen samen uit te wisselen

Lees de volledige review

Prijs / Kwaliteit
Hygiëne
Service
Comfort
Locatie

Totale waardering
Vond je deze review nuttig?
Francijn en Gerard van den Ham schreef op Jun 20 2021
11 juni tot 18 juni 2021 in natuurhuisje de Kemphaan
Onze week vakantie op de Aekingahof is omgevlogen. We hadden ook alles mee, prachtig weer, ontbijten in de ochtendzon, een prachtig gelegen natuurhuisje welke van alle gemakken is voorzien.
Kwakende kikkers, zingende vogels en gastvrije eigenaren die s’ morgens broodjes brachten.
De omgeving is ook bijzonder mooi, het Canadameer, het Drents-Friese Wold met zijn fiets, wandel en mountainbike paden.
Naar deze omgeving gaan we zeker nog eens heen en de kans is groot dat het dan de Aekingahof wordt.

Lees de volledige review

Prijs / Kwaliteit
Hygiëne
Service
Comfort
Locatie

Totale waardering
Vond je deze review nuttig?
Francijn en Gerard van den Ham schreef op Jun 20 2021
11 juni t0t 18 juni 2021 in de Kemphaan.
Onze week vakantie op de Aekingahof is omgevlogen. We hadden ook alles mee, prachtig weer, ontbijten in de ochtendzon, een prachtig gelegen natuurhuisje welke van alle gemakken is voorzien.
Kwakende kikkers, zingende vogels en gastvrije eigenaren die s’ morgens broodjes brachten.
De omgeving is ook bijzonder mooi, het Canadameer het Drents-Friese Wold met zijn fiets, wandel en mountainbike paden.
Naar deze omgeving gaan we zeker nog eens heen en de kans is groot dat het dan de Aekingahof wordt.

Lees de volledige review

Prijs / Kwaliteit
Hygiëne
Service
Comfort
Locatie

Totale waardering
Vond je deze review nuttig?
Ben Hiemstra schreef op May 15 2021
We hebben een midweek in de blokhut de Reiger vertoefd. De omgeving en de gastvrijheid zorgden ervoor dat we een heerlijke tijd mochten hebben. Vanuit de blokhut hebben we diverse bijzondere vogels kunnen spotten.

Lees de volledige review

Prijs / Kwaliteit
Hygiëne
Service
Comfort
Locatie

Totale waardering
Vond je deze review nuttig?
Reviews heeft een gemiddelde waardering van 4.7 gebaseerd op 7 reviews