Aekingahof

Verhuur vakantiewoningen
Bed & Breakfast

Facebook

Welkom bij Aekingahof

Bed and Breakfast, verhuur van Natuurhuisjes en Vakantiewoningen in Appelscha

 

Aan de rand van het Drents-Friese Wold staat op ongeveer 1,5 ha. het landgoed Aekingahof. De Aekingahof bestaat uit een verbouwde woonboerderij met daarin Bed & Breakfast, een vakantiewoning De Grutto en op het aangrenzende natuurterrein een drietal luxe 2-persoons houten natuurhuisjes gebouwd volgens het Skandinavische Logsysteem.

Landgoed de Aekingahof is het kleinste vakantiepark van Appelscha, midden in de natuur en de ultieme plaats voor mensen die rust zoeken tijdens de vakantie in combinatie met de rondom aanwezige natuur. Direct grenzend aan het Drents-Friese Wold en het Fochteloerveen.

Aekingahof biedt luxe, compleet ingerichte Scandinavische blokhutten en een comfortabele en ruime vakantiewoning voor 2 personen. Op de bovenverdieping van de woonboerdeij is een ruime kamer van 45m2 met een eigen badkamer voor B & B beschikbaar voor maximaal 4 personen. Ruime parkeergelegenheid is aanwezig. Er is gratis WiFi aanwezig.

Onze locatie in combinatie met de voortreffelijke voorzieningen en de rondom aanwezige natuur garanderen een bijzondere rust- fiets- en/of wandelvakantie.

Wij hopen dat u een aangenaam verblijf zult hebben op de Aegkingahof.

KIJKTIP: Beleef de Aekingahof het hele jaar door


De Aekingahof is gastheer van het